10 Mayıs 2016 Salı

2016 Başlarken



Biz farklı coğrafyalarda yaşayan birlikte üretmekten hoşlanan 5 hekimiz.

2016 yılı Mayıs itibari ile yeni koloni oluşturulması, çiftleşme, yumurtlama ve yumurtadan larvaların çıkması için gerekli uygun koşullar sağlanarak BSF larva üretimine başladık. Türkiye için en azından boyutu ve Ankara Gölbaşında gerçekleşmesi dolayısıyla coğrafya(iklim) açısından ilk örnek olduğumuzu düşünüyoruz.

Bilindiği gibi BSF larvaları kanatlılar, balıklar ve sürüngenler için canlı ya da kurutulmuş olsun, mükemmel bir besin kaynağıdır. Evcil hayvan üreten, satan, yetiştiren, evinde besleyen herkes güvenle kullanabilir.

Larvaları bizden değişik boylarda canlı ya da kurutulmuş olarak temin etmeniz mümkün. Elde edilecek gelir üretim sürecinin mükemmelleştirilmesi için, ama asıl, bu süreç sırasında bizimle çalışan, çok zor koşullarda hayatlarını sürdürdüğünü bildiğimiz tutunamayan insanlara, vatandaşlarımıza, yurtsuz misafirlerimize ve çocuklara ayni yardım şeklinde kullanılacaktır. Bir toplumun gelişmişlik düzeyi en alt kesimindekilerin yaşam kalitesi ile ölçülür. Doğru anlaşılmak amacı ile hedefimizin yardım toplamak değil dünyayı bulduğumuz gibi bırakmak olduğunu vurgulamak isteriz.

Aşağıda üretim ortamı ve süreç ile ilgili görsellere ulaşmanız mümkün. Görsellerin tamamı bizim tarafımızdan üretilmiştir, referans vererek çekinmeden paylaşabilir yada kullanabilirsiniz. İki yıl boyunca edindiğimiz tüm bilgi ve deneyimi bizimle benzer misyona sahip olanlara aktarmaktan da mutlu olacağız.

İletişim ve larva temini için tıklayınız...











































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder